Afval container huren Leiden

Afval container huren Leiden

Uitgebreid assortiment én ophaalservice

Afval container huren Leiden Bent u aan het werk in de tuin en stapelt het groenafval zich op? Of bent u de woning van een klant aan het verbouwen en komt er veel grofvuil, bouwafval en sloopafval vrij? Wat uw situatie ook is, met het oog op het milieu is het belangrijk dat afval op de juiste manier wordt verzameld en verwerkt. Voor het huren van een afval container in Leiden bent u bij Afvalrecycling Drechtsteden aan het juiste adres. In ons uitgebreide assortiment aan containers vindt u altijd wel een container die bij u past!

Soorten afvalcontainers

Om ervoor te zorgen dat verschillende soorten afval, zoals groenafval, houtafval en sloopafval op de juiste manier worden verwerkt, is het belangrijk om de diverse soorten afval te scheiden. Dankzij ons uitgebreide assortiment kunnen wij altijd de container leveren die bij uw wensen past. Denk hierbij aan:

 • Bouw- en sloopafval: deze containers zijn vooral geschikt als u bezig bent met een verbouwing. U kunt bijvoorbeeld huisraad, stenen, beton, isolatiemateriaal en ander bouw- en sloopafval deponeren in deze container van 3 m3, 6 m3, 10 m3, 20m3, 30 m3 of 40 m3.
 • Grofvuil: ook voor het grofvuil hebben wij speciale containers. Hierin deponeert u bijvoorbeeld huisraad en ander grofvuil. Deze containers zijn verkrijgbaar in de maten 3 m3, 6 m3 of 10m3.
 • Hout: in deze containers kunt u alle houtproducten kwijt, zoals kozijnen, beschilderd hout, meubels van hout en hardboard en zachtboard. Deze containers zijn te verkrijgen in 3 m3, 6 m3 en 10 m3.
 • Puin: puin als gevolg van een verbouwing, zoals (bak)stenen, metselpuin, grindtegels en dakpannen kunt u kwijt in onze puincontainers van 3 m3 of 6 m3.
 • Dakafval: daken bestaan uit een aantal lagen, zoals isolatiemateriaal, dakgrind, dakleer, hout, sloopafval of bitumen. Dit afval kunt u kwijt in één van onze dakafval containers van 4 m3, 6 m3 of 10 m3.
 • Groenafval: in een groenafvalcontainer van 3 m3, 6 m3 of 10 m3 kunt u bijvoorbeeld takken, tuinafval, snoeiafval, struiken, hooi, stro en gras kwijt.

Uw afval container in Leiden huren doet u bij Afvalrecycling Drechtsteden

Heeft u interesse in het huren van een afval container in Leiden en omstreken? Via onze website kunt u gemakkelijk en snel de container huren die bij uw situatie past. Zit uw container vol? Dan komen wij de container – inclusief het afval – weer ophalen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat uw afval op de juiste wijze verwerkt wordt. Heeft u hulp nodig of wilt u graag meer informatie over onze containers of onze diensten? Neem dan contact met ons op! U kunt het contactformulier op onze website invullen of een e-mail sturen naar info@afvalrecyclingdrechtsteden.nl. Wij staan voor u klaar!

Direct contact!

Meer informatie

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

  Containers uit ons assortiment

  Bouw- en Sloopafval

  Klantenservice

  Wij helpen u graag verder!

  Bestellen


  U bestelt uw gewenste container makkelijk en snel via de website.

  Levergebied


  Wij plaatsen onze containers in heel Nederland.

  Afleveren en ophalen


  Container vol? Dan komen wij deze kosteloos ophalen.

  Vergunningen


  Vergunningen nodig? Onze experts helpen u graag.

  Veelgestelde vragen


  Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze service.

  Stuur gemakkelijk een e-mail

  Zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk een container huren.
  Stuur direct een e-mail.

  Neem contact met ons op

  Voor vragen of meer informatie kunt u
  gebruik maken van ons contactformulier.

   Winkelmand