Over ons

Over Afvalrecycling Drechtsteden!

Altijd een passende container!

Of u nu in en om het huis aan de slag gaat of op de bouwplaats: er zal altijd afval vrijkomen. Maar wat moet u ermee? De oplossing is simpel, goedkoop en ook nog eens milieuvriendelijk: huur een container bij Afvalrecycling Drechtsteden!

Wij hebben inmiddels al jarenlang ervaring met het verhuren, afleveren, ophalen en legen van verschillende soorten containers. Bij onze bedrijfsvoering staat het milieu hoog in het vaandel. Daarom zijn wij gespecialiseerd in het aanbieden van containers voor verschillende soorten afval. Hierdoor kan het afval goed gescheiden worden, waarna het kan worden vervoerd naar één van onze partners die het afval kunnen recyclen en hergebruiken.

Inmiddels hebben wij een gedegen klantenkring kunnen opbouwen in ons werkgebied in de Drechtsteden. Samen zorgen we ervoor dat het huren van containers en het verantwoordelijk omgaan met verschillende soorten afval steeds makkelijker en laagdrempeliger wordt! Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze bedrijfsvoering? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag over onze passie!

Klantenservice

Wij helpen u graag verder!

Bestellen


U bestelt uw gewenste container makkelijk en snel via de website.

Levergebied


Wij plaatsen onze containers in heel Nederland.

Afleveren en ophalen


Container vol? Dan komen wij deze kosteloos ophalen.

Vergunningen


Vergunningen nodig? Onze experts helpen u graag.

Veelgestelde vragen


Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze service.

Stuur gemakkelijk een e-mail

Zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk een container huren.
Stuur direct een e-mail.

Neem contact met ons op

Voor vragen of meer informatie kunt u
gebruik maken van ons contactformulier.

    Winkelmand