Vergunningen

Kijk hier of u een vergunning nodig heeft

Vergunning voor een container op een openbare plek

Wilt u een container op privéterrein plaatsen? Dan is dit mogelijk zonder dat u een vergunning bij de gemeente hoeft aan te vragen. Met andere woorden: op privéterrein geldt er geen vergunningsplicht voor het plaatsen van een container.

Wilt u de container in de openbare ruimte plaatsen? Bijvoorbeeld op de stoep, een parkeerplaats of de openbare weg? Dan is de kans aanwezig dat u wel een vergunning aan moet vragen. Dit vraagt u aan bij de gemeente waarin u de container wilt plaatsen. Wees erop voorbereid dat u bij uw aanvraag een situatieschets moet geven. Uitsluitsel kan tot wel twee weken duren. De kosten van de vergunning zijn onder andere afhankelijk van de grootte van de container.

Meer informatie vindt u op de website van de gemeente waarin u de vergunning voor uw container aan wilt vragen: Albrandswaard, Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bernisse, Bleiswijk, Den Haag, Delft, Dordrecht, Gouda, Leiden, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Zoetermeer.

Heeft u hulp nodig bij de vergunningsaanvraag of is er iets onduidelijk? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag met de aanvraag.

Klantenservice

Wij helpen u graag verder!

Bestellen


U bestelt uw gewenste container makkelijk en snel via de website.

Levergebied


Wij plaatsen onze containers in heel Nederland.

Afleveren en ophalen


Container vol? Dan komen wij deze kosteloos ophalen.

Vergunningen


Vergunningen nodig? Onze experts helpen u graag.

Veelgestelde vragen


Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze service.

Stuur gemakkelijk een e-mail

Zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk een container huren.
Stuur direct een e-mail.

Neem contact met ons op

Voor vragen of meer informatie kunt u
gebruik maken van ons contactformulier.

    Winkelmand