Waarom Afvalrecycling Drechtsteden

Dé containerverhuurder in de regio Drechtsteden

Gemakkelijk en snel een passende container!

Afvalrecycling Drechtsteden stelt zich graag op als uw partner op het gebied van containerverhuur en afvalrecycling. Maar waarom zou ú met ons in zee gaan? We hebben de belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet:

  • Jarenlange ervaring met containers. Al jarenlang houden wij ons bezig met het huren, verplaatsen, ophalen en legen van verschillende containers. Hierdoor zijn wij in staat u een goede en transparante service te verlenen. Ook geven we u graag advies op maat over welke container het beste past bij u en uw situatie.
  • Uitgebreid assortiment aan containers. Verschillende soorten afval vragen om verschillende containers. Natuurlijk in verschillende maten, zodat er voor elk (bouw)project een geschikte container te huren is.
  • Gemakkelijk en snel online huren. Op onze website kunt u gemakkelijk en snel de juiste container kiezen voor uw project. Selecteer het soort afval, kies de gewenste grootte, vul in waar de container bezorgd moet worden en of u ophoogzand en een afdekzeil nodig hebt en huur direct!
  • Geen verborgen kosten. Wanneer u via onze website huurt, kunt u direct zien wat de container gaat kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en krijgt u geen last van ongewenste verrassingen. Transparantie is belangrijk bij ons!

Heeft u vragen of wilt u meer weten over Afvalrecycling Drechtsteden? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis met u!

Klantenservice

Wij helpen u graag verder!

Bestellen


U bestelt uw gewenste container makkelijk en snel via de website.

Levergebied


Wij plaatsen onze containers in heel Nederland.

Afleveren en ophalen


Container vol? Dan komen wij deze kosteloos ophalen.

Vergunningen


Vergunningen nodig? Onze experts helpen u graag.

Veelgestelde vragen


Bekijk hier de veelgestelde vragen over onze service.

Stuur gemakkelijk een e-mail

Zo makkelijk en laagdrempelig mogelijk een container huren.
Stuur direct een e-mail.

Neem contact met ons op

Voor vragen of meer informatie kunt u
gebruik maken van ons contactformulier.

    Winkelmand